Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Nederland partnerland PSI

PSI

Begin volgend jaar – van 9 tot en met 11 januari 2024 – wordt traditioneel in Düsseldorf de PSI georganiseerd. De organisatie van deze Europese vakbeurs voor promotionele producten heeft Nederland gekozen als partnerland. Dat levert voordelen op voor leden van PPP. Wat houdt dat in?

  • PPP-leden die een stand boeken in The Dutch Pavilion ontvangen 15% korting.
  • De eerste 100 Nederlandse bedrijven, die inschrijven als bezoeker, ontvangen een gratis parkeerticket.
  • Alle PPP-leden hebben gratis entree. Klik hier om aan te melden. De code is PSI24-PPP.
  • Ieder intermediair PPP-lid ontvangt een voucher voor de garderobe en een VIP package voor een gratis drankje in het PSI Community Café. Deze vouchers ontvangt u in december, samen met het nieuwe PPP-voucherboekje.
  • Uiteraard is PPP op de PSI van de partij in The Dutch Pavilion. Wij heten u van harte welkom in onze stand 9A51.

PPP-voucheractie

PPP-voucheractie

De PPP-voucheractie is niet meer weg te denken! Ook volgend jaar ontvangen alle Intermediair-leden weer kortingsvouchers, die bij deelnemende leveranciers te verzilveren zijn. In totaal kunnen de kortingen oplopen tot meer dan € 2.000,00. Dat dit een aantrekkelijk, financieel PPP-ledenvoordeel is, behoeft geen verdere toelichting, toch?

Deelnemen aan PPP-voucheractie 2024

Wilt u als (geaccrediteerd) leverancier van promotionele producten ook deelnemen aan de nieuwe PPP-voucheractie jaargang 2024, dan kan dat. Stuur daarvoor een mail naar ons secretariaat en je ontvangt alle informatie.

Klik hier voor meer informatie over de huidige PPP-voucheractie (loopt tot en met 31 december 2023) en deelnemende leveranciersleden..

wkr
WKR-video

De Werkkostenregeling | WKR is dit jaar verruimd naar 3% tot een loonsom van € 400.000,00. Het is nu de tijd van het jaar om daar optimaal gebruik van te maken. Exclusief voor PPP-leden is er video ontwikkeld, waarin helder wordt uitgelegd hoe de WKR werkt. Heeft u deze video al via Social Media gedeeld?

PPP-ledenonderzoek

PPP-ledenonderzoek

Onlangs hebben wij alle PPP-leden in de vorm van e-mail met hyperlink naar de enquête een ledenonderzoek gestuurd. Het is voor ons als branchevereniging belangrijk om te weten: ‘wat u van onze service vindt’, ‘te horen wat beter kan’ en ‘hoe wij u nog beter en completer van dienst kunnen zijn’?

Veel leden hebben de enquête al ingevuld, maar nog niet iedereen. Daarom ons verzoek om dat – als dat van toepassing is – alsnog voor 1 november 2023 te doen. Hoe meer leden dat doen, hoe beter. Alle leden die aan het onderzoek meedoen, ontvangen daarvoor 10 PPP-keurmerk accreditatiepunten per bedrijf.

Klik hier voor de enquête.

Informatieplicht energiebesparende maatregelen
vóór 1 december 2023

Handige quickscan maakt helder
wat kàn en wat móet

deb.nl

Een behoorlijk aantal PPP-leden is als partner aangesloten bij DEB.nl. Op dit online platform – een initiatief van MKB Nederland – kom je alles te weten over energiebesparing. Met DEB.nl blijf je op de hoogte van actuele informatie en het laatste nieuws omtrent wet- en regelgeving. Daarvoor is een gratis online tool beschikbaar. Deze tool is te vinden op de PPP-pagina op DEB.nl. Daarmee kun je als PPP-lid direct zien welke besparingen je kunt realiseren en welke subsidies van toepassing zijn.

Handige quickscan

De overheid stimuleert ondernemers om energiebesparende maatregelen te treffen en verplicht deze soms. Daarbij geldt dat er voor ondernemers een informatieplicht van toepassing is. Daaraan moet vóór 1 december 2023 worden voldaan. DEB.nl helpt ondernemers daarbij en geeft antwoord op wat kàn en wat móet? Daarvoor is een handige quickscan ontwikkeld. Wij raden je aan om deze quickscan te doen. Dan weet je binnen 3 minuten wat voor jouw bedrijf kan en wat moet, volgens alle regels en wetgeving.

Klik hier voor meer informatie over DEB.nl.

ppp-alert
PPP-nieuwsalert

Leden die zijn aangesloten bij de ‘PPP-nieuwsalert’ WhatsApp groep ontvangen nieuws van PPP als eerste. Ben jij al aangesloten? Als je een mail stuurt naar ons secretariaat, is dat zo geregeld. Gewoon doen en je hoeft niets meer te missen.

Alle ondergenoemde evenementen zijn onder voorbehoud. Raadpleeg voor de meest actuele informatie de agenda op PPP-online.

PPP-kennissessie Bedrijfsovername

Woensdag 1 november 2023 | 11:00 – 14:00 uur
Locatie: BOVAG, Kosterijland 15 in Bunnik | 5 PPP-keurmerk accreditatiepunten

Webinar EcoVadis

Maandag 6 november 2023 │ 12:00 – 13:00 uur
Locatie: online | 3 PPP-keurmerk accreditatiepunten

PPP-webinar: ‘Duurzaamheid rapportage, hoe pak ik dat efficiënt aan?

28 november 2023 | 11:00 – 12:30 uur
Locatie: online | 5 PPP-keurmerk accreditatiepunten

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto