Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Voorlichtingsbijeenkomst tijdens de Leveranciersdagen

Invoering accreditatiesysteem voor
PPP leden komt dichterbij

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd het accreditatiesysteem
bijna unaniem aangenomen
Het aftellen naar de invoering van het accreditatiesysteem voor PPP leden is begonnen. Volgend jaar gaat dat gebeuren. In het jongste nummer van PromZ Vak schreef hoofdredacteur Karin Schaper er een artikel over, waarin helder verwoord staat wat er bij deze strategische koerswijziging binnen het Platform Promotional Products | PPP komt kijken. Klik op de button voor de pdf voor wie dit artikel nog niet in gedrukte versie gelezen heeft.
Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de Leveranciersdagen op 4 en 5 september 2019 in Houten organiseert PPP voorlichtingsbijeenkomsten over het nieuwe accreditatiesysteem. U wordt dan helemaal bijgepraat over alle voorbereidingen die achter de schermen tot op dat moment zijn uitgevoerd. We kunnen wel verklappen dat we met de invulling van onze ambitie op koers liggen en ook dat er nog veel werk aan de winkel is. Maar we weten waarvoor we het doen: ‘PPP leden maken het verschil’.

PPP voucheractie

Eind augustus ontvangen alle leden nieuwe PPP vouchers. Met deze kortingsvouchers ontvangen distributeurs korting bij de deelnemende leveranciersleden. Dit leden voordeel kan oplopen tot wel € 2.000,00. Tot en met augustus blijven de huidige oranje vouchers geldig, vergeet niet om deze te verzilveren bij het plaatsen van uw bestellingen.
PPP bij ondernemersbijeenkomst in Tweede kamer


Joop van Veelen (rechts) naast Maarten van der Weiden
Onlangs organiseerde ONL een ondernemersbijeenkomst met Martin Wörsdörfer, VVD lid van de Tweede kamer. Namens PPP waren Joop van Veelen en Maarten van der Weiden (CoMo Europe) aanwezig. Alle ONL partners kregen spreektijd. De inbreng van Joop en Maarten ging onder andere over de handhaving en controles in Zuid-Europese havens en de administratieve lastenverzwaring van de thuiskopieheffing. Tijdens de bijeenkomst werd de situatie met betrekking tot Chinezen in Prato aangehaald.
PPP standhouder NIMA Marketing Day 2019

Jan Hazejager (links) en Lex van den Bosch
PPP deed mee als standhouder aan de NIMA Marketing Day 2019, die gehouden werd in De Fabrique in Utrecht. Er kwamen meer dan 1.500 marketeers op dit event af. Een ideale doelgroep om het PPP campagnethema ‘Promotionele merken maken merken sterker’ uit te dragen, te vertellen dat ‘PPP leden hét verschil maken’ en ledenlijsten uit te delen.
Nieuwe events in 2020


PromZ bundelt een aantal roadshows tot PromZ Product Première. Dit eendaags trade-only event vindt plaats op 30 januari 2020 in NBC Nieuwegein.Daarnaast organiseert PPOT in maart 3 roadshows. Van 17 – 19 maart 2020 in de Van der Valk hotels respectievelijk in Vught, Houten en Zwolle.
Geslaagde PPP Salespro’s gefeliciteerd!

De nieuwe PPP salespro’s met de trainer Harrie van Heck (links)
Onze branche telt weer een aantal nieuwe PPP Salespro’s. Dat zijn: Merel Coppen-Biesbroek, Soraya Mohamed en Bastiaan Stuij allen van Imhotep en Reinier Kingma van 2B Made. Van harte gefeliciteerd, allen. Zij hebben met succes de tweedaagse PPP Masterclass Salestraining gevolgd. De volgende staat alweer gepland en wordt 12 en 13 september 2019 gehouden in het Delta Hotel in Vlaardingen. Graag aanmelding via het secretariaat. Deelname (tegen het speciale PPP leden tarief) kost € 500,00 per persoon.
PPP bestuur vacatures

De activiteiten van PSL zijn vanwege faillissement beëindigd. Martijn Verwaal heeft zich bereid verklaard om tot de volgende Algemene Ledenvergadering in het eerste kwartaal van 2020 zijn bestuursfunctie te blijven vervullen. Er komen sowieso meerdere bestuursfuncties vrij. Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt? Neem dan gerust contact op met Marijke van Hoorne (06 13 13 12 10).
Fake orders

Fake facturen kennen we wel, maar tegenwoordig duiken er ook online fake offerte aanvragen op en worden er zelfs fake orders geplaatst. Mocht u onraad vermoeden, meld dat ons secretariaat, zodat wij, als dat nodig is, andere PPP leden concreet kunnen waarschuwen voor dit soort dubieuze praktijken.

Zweedse checklist product compliance

SBPR – onze zusterorganisatie in Zweden – laat weten dat de handhaving door bevoegde autoriteiten daar ver gaat. Daarom hebben zij een checklist product compliance opgesteld die distributeurs kunnen inzetten om van hun leveranciers de garantie te krijgen dat de bestelde promotionele producten aan alle wettelijke eisen voldoen. Vooralsnog is dit niet actueel voor onze markt, maar het is wel goed om te weten hoe de Zweedse bedrijven zich indekken tegen de strenge controles van de autoriteiten.
Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor aan nieuwe PPP leden:

Cadeau Kompas | www.cadeaukompas.nl

CadeauKompas helpt relaties vanuit de thuishaven Volendam graag met het vinden van de koers naar het juiste geschenk. Belangrijke punten in die zoektocht zijn scherpe prijzen, aantrekkelijke dealerkortingen en ruim 30 jaar kennis van en ervaring met promotionele producten. Zij bezitten de creativiteit om tot een passende oplossing te komen. Dit altijd via direct en persoonlijk contact.


De MarkeTEArs | www.demarketears.nl

De markeTEArs zijn experts in smaakmakend communiceren met unieke theeconcepten. Thee is het meest gedronken drankje ter wereld, dus valt thee als relatiegeschenk, premium of giveaway altijd in de smaak! Van het bedrukken van private label theezakjes tot het creëren van een eigen melange, de markeTEArs delen hun uitgebreide kennis en ervaring in de theewereld graag met hun partners.

In memoriam Albert Lensen

Eind juni is de heer Albert (Ab) Lensen, grondlegger van Lensen Toppoint, overleden. Met een echte ondernemingsgeest wist hij het familiebedrijf succesvol op te bouwen en uit te breiden met eigen handels- en productiebedrijven in Nederland en Duitsland. Daarnaast is hij voor onze industrie in zijn algemeenheid van groot belang geweest. Wij wensen de familie Lensen veel sterkte met het verwerken dit verlies.4 & 5 september 2019 | De Leveranciersdagen
Houten | in samenwerking met het Portaal


12 & 13 september 2019 | Salestraining
Vlaardingen | In samenwerking met Hecx
7 tot en met 9 januari 2020 | PSI | DüsseldorfVolg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto