Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Blok woensdag 5 oktober 2022 alvast in uw agenda

NIEUW: speciale studiedag op de
Maasvlakte in Rotterdam

De studiereis naar PrintMasters in Baia Mare (Roemenië) die gepland stond op 9 tot en met 11 juni 2022 kan, zoals al gemeld op de ALV, geen doorgang vinden. Gezien de huidige situatie in de regio, nabij de Oekraïense grens, is het nu niet verantwoord om deze driedaagse reis te plannen.

Maar goed nieuws: We hebben een vervangend dagprogramma voor u samengesteld en organiseren: PPP Futureland Day. Die staat gepland voor woensdag 5 oktober 2022.

Blok die datum wat ons betreft alvast in uw (digitale) agenda. Want we durven te beloven dat het een bijzondere dag wordt. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Deze studiedag wordt gehouden in de voor onze branche belangrijke ‘Poort van Europa’ op de Maasvlakte en zal plaatsvinden in Futureland, het informatiecentrum van de Rotterdamse haven.

Aan een programma met interessante sprekers wordt - onder auspiciën van de PPP Academy - hard gewerkt. Een onderdeel is een rondvaart met een gids door de haven van de toekomst.

Meer informatie volgt spoedig. Natuurlijk zijn er tijdens deze speciale studiedag ook weer PPP Keurmerk Accreditatiepunten te verdienen. Deze kunnen verzilverd worden na deelname.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Promotional Products Professionals




U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak: Giuseppe Toppers | Danto