Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

PPP-jaarcongres in teken van ‘Be good and tell it!’

Het PPP-jaarcongres en de Algemene Ledenvergadering | ALV vonden plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Met een recordaantal deelnemers was het een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. De kennissessies over Artificial Intelligence [AI], Corporate Sustainability Reporting Directive [CSRD] en een update over wet- en regelgeving, werden goed ontvangen en leverden accreditatiepunten op voor het PPP-keurmerk. Deze zijn door het PPP-secretariaat verwerkt in het dashboard.

De presentaties staan op de ledenpagina: PPP-online.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de ALV werd verantwoording over het gevoerde beleid in 2023 afgelegd. Dat werd met algemene instemming goedgekeurd. Kijk hier voor de terugblik. Deze terugblik is ook interessant om te delen binnen uw organisatie. Het geeft een goed beeld van de activiteiten van de branchevereniging.

De voorgestelde verhoging en prijsindexering van de contributie werden met ruime meerderheid van stemmen aangenomen. Je kunt dit nalezen in de notulen. Die staan in het PPP-ledengedeelte op PPP-online.

Bestuurswisseling

Tijdens de ALV werd met grote waardering afscheid genomen van vice-voorzitter Lex van den Bosch. Hij heeft zich tijdens zijn bestuurdersloopbaan onder andere intensief ingezet voor het behartigen van de belangen van PPP-leden en de branche in Den Haag en Brussel. Daarnaast is het gelukt om het 'zware' pensioendossier met succes vlot te trekken. Joris Jansen van den Berg van SL Bags gaat het bestuur versterken en gaat zich bezighouden met kerstgeschenken, ledenwerving en marketing.

(vlnr) Matthijs Bramer, Jan Hazejager, Joris Jansen van den Berg, Marijke van Hoorne, Joop van Veelen, Wilco Vaessen en Wali Zia.

PPP-keurmerk accreditatie-award

Op de linkerfoto Harry van Voskuilen en Mike van Burken van ProComm Partners en op de andere foto Serge Mertens van PF Concept. De awards werden uitgereikt door PPP-bestuurslid Wali Zia.

Aan het einde van de bijeenkomst was er ruimte voor een nieuw initiatief: de uitreiking van de PPP-keurmerk accreditatie-awards. Er zijn twee awards in het leven geroepen, één voor intermediairs en één voor leveranciers. Deze awards worden vanaf nu jaarlijks - en dus ook op het volgende PPP-jaarcongres - uitgereikt aan de intermediair en leverancier die in 2024 - voor het jaar 2025 - de meeste accreditatiepunten hebben gescoord.

De PPP-keurmerk accreditatie-awards 2023 werden uitgereikt aan:

• Intermediair ProComm Partners

• Leverancier PF Concept

Beelden van het PPP-jaarcongres/ ALV staan in een fotoalbum op PPP-online.

Eerste groep EcoVadis start in juni

Organisatieadviesbureau De Vaart heeft in samenwerking met PPP voor leden een speciaal programma opgezet om op een pragmatische wijze een EcoVadis erkenning te behalen.

In de eerste week juni 2024 starten we (bij voldoende deelname) met de eerste groep.

Voor meer informatie, klik hier. Of neem contact op met mvo@ppp-online.nl.

MKB welkom op V-100 in Tweede Kamer

Op 27 mei 2024 wordt in de Tweede Kamer de V-100, ook wel bekend als Verantwoordingsdag gehouden. Dit jaar is het midden- en kleinbedrijf van harte welkom om het gesprek aan te gaan met Tweede Kamerleden over belangrijke onderwerpen die het mkb raken. PPP-leden kunnen zich hiervoor aanmelden. Er worden uiteindelijk 100 mkb-bedrijven geselecteerd..

Interesse? Zie uitnodiging. Aanmelden kan tot 23 april 2024 via deze link.

Welkom

Wij heten deze nieuwe leden van harte welkom bij Promotional Products Professionals.

De Witte Raaf
Koornneef Relatiegeschenken

Alle ondergenoemde evenementen zijn onder voorbehoud. Raadpleeg voor de meest actuele informatie de agenda op PPP-online.

PPP-masterclass 9+ Klantbeleving
Expert: Stephan van Slooten

Vrijdag 31 mei 2024 | Meld je aan

PPP-vakopleiding Allround Pro+

De extra PPP-vakopleiding Allround Pro+ start op 4 juni 2024. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar schrijf je snel in, want vol is vol!

Dinsdag 4 juni 2024
Dag 1 | Promotionele artikelen als marketing instrument en Product Compliance

Donderdag 13 juni 2024
Dag 2 | Grondstoffen, Prepress en druktechnieken

Dinsdag 18 juni 2024
Dag 3 | MVO, logistiek en fiscale regelingen

Dinsdag 2 juli 2024
Dag 4 | Online marketing, Artificial Intelligence (AI) / ChatGPT en commerciële vaardigheden

Dinsdag 9 juli 2024 Examen

PPP-studiereis

Donderdag 6 en vrijdag 7 juni 2024 | België

Mis deze unieke PPP-studiereis met bezoeken aan de locaties van BergHOFF, de Samsonite fabriek en het Europese Parlement in Brussel niet en meld je aan

PPP-masterclass Artificial Intelligence [AI] voor Young Professionals

Donderdag 13 juni 2024 | Meld je aan

On Boarding training (tijdens de Leveranciersdagen) voor Young Professionals

Woensdag 4 september 2024

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto