Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

PPP-jaarcongres in teken van Next Step…

PPP Allround Pro+

Voor het PPP-jaarcongres was een inspirerende locatie uitgekozen: CAST in Nieuwegein. Bovendien goed passend bij het congresthema ‘Next Step’, want CAST is hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode.

Nieuwe wet- en regelgeving op komst

Het PPP-jaarcongres begon met een kennissessie over product compliance. Die werd inhoud gegeven door Caspar ter Horst van Product IP. Hij zoomde vooral in op te verwachten nieuwe wet- en regelgeving, die veel impact gaat hebben op onze branche. De presentatie van Caspar ter Horst staat online.

Algemene Ledenvergadering Next Step…

Ook de Algemene Ledenvergadering ging meer dan ooit over de ‘Next Step’. De verantwoording voor het gevoerde beleid over 2022 werd met algemene instemming goedgekeurd. Kijk hier voor de terugblik. Over het beleid voor dit jaar en dan met name over de accreditatie en het daaraan gekoppelde lidmaatschap ontstond een waardevolle discussie. Over de uitslag daarvan ontvangen alle PPP-leden binnenkort van het bestuur een samenvatting.

PPP-bestuur 2023

PPP Allround Pro+ (vlnr) Jan Hazejager, Wilco Vaessen, Wali Zia, Joop van Veelen,
Marijke van Hoorne (directeur), Lex van den Bosch en Matthijs Bramer.

Tijdens de ALV is afscheid genomen van twee bestuursleden. Dat zijn Ingrid Gerard van JADOE geschenkenmakers en Gerbert van Faassen van Toppoint. Beide bestuurders hebben zich met hart en ziel voor PPP ingezet en daar zijn wij hen heel dankbaar voor. Klasse, Ingrid en Gerbert!

Gelukkig zijn de vacatures per direct ingevuld met twee ambitieuze nieuwe bestuurders. Dat zijn: Matthijs Bramer van Relatiegeschenken.nl en Wali Zia van IMPLIVA. Matthijs wordt de nieuwe penningmeester en Wali gaat zich bezig houden met MVO. Wij wensen beide heren een inspirerende periode binnen het PPP-bestuur toe. Succes Matthijs en Wali!

PPP-vakboek Promotionele Producten beschikbaar

PPP Allround Pro+

Tijdens het jaarcongres was het dan (eindelijk) zover en werd het PPP-vakboek Promotionele Producten gepresenteerd. Die eer was weggelegd voor Wilco Vaessen, bestuurslid communicatie, die als kartrekker samen met Marijke van Hoorne en Joop van Veelen dit boek heeft geproduceerd. Het resultaat mag er zijn. Er ligt een fantastisch praktijkwerkboek dat met steun van heel veel leden is gerealiseerd. Het is een onmisbare kennisbron voor iedereen die dag in dag uit met promotionele producten actief is. Het PPP-vakboek is exclusief voor PPP-leden.

Wel PPP-lid en nog geen vakboek?

Er zijn nog PPP vakboeken voor € 125,00 per stuk (exclusief verzendkosten) te bestellen. Dit wordt gehonoreerd met 10 PPP-keurmerk accreditatiepunten per bedrijf.

PPP-masterclass Klantbeleving

PPP Allround Pro+

Op donderdag 11 mei 2023 organiseert de PPP-academy een interessante Masterclass Klantbeleving. Deze masterclass zoomt in op onze branche en gaat over klantbeleving, leren kijken, denken en doen. De Masterclass wordt gegeven door Stephan van Slooten een specialist op dit gebied. Het programma beslaat een hele dag en bestaat uit twee blokken. Deelname wordt gehonoreerd met 5 PPP-keurmerk accreditatiepunten per bedrijf.

Geslaagd voor het PPP-vakdiploma Allround Pro+

Next Step

Achterste rij (vlnr): Linda Piëst , Allgifts | Siebrigje Altenburg, 2BMade | Wendy van den Berg, EcoGiving | Wesley van Rutten, PF Concepts | Ruud den Ouden, Hokra | Sebastiaan Beverwijk, BrandMore Industries | Sven Beelt, BeGlobal Promotions.

Voorste rij (vlnr): Karen Feberwee, EcoGiving | Liesbeth Crum, Art Poetry & Design | Lovina Meijer, Greenmotion | Erza Hiemstra, 2BMade | Tamara de Bruijn, Bosscher International | Mickey Aaldering, BrandMore Industries.

Hoera, er zijn weer 13 studenten geslaagd voor de 4-daagse PPP Allround Pro+. Daarmee groeit het aantal ‘Young Professionals’ in onze branche voor promotionele producten verder. Van harte gefeliciteerd!

De beelden van de diploma-uitreiking staan in het fotoalbum.

Volgende PPP-vakopleiding Allround Pro+ start op 14 september 2023

Alle ondergenoemde evenementen zijn onder voorbehoud. Raadpleeg voor de meest recente informatie de agenda op PPP-online.

PPP-masterclass Klantbeleving

Donderdag 11 mei 2023 | Utrecht

PPP-studiereis

31 mei tot en met 2 juni 2023 | Italië / Zwitserland

De Leveranciersdagen

6 & 7 september 2023 | Expo Houten

Start PPP-vakopleiding Allround Pro+

PPP Allround Pro+

Donderdag 14 september 2023

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto