Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

PPP Jaarcongres en Algemene Ledenvergadering | ALV

Next step…

Next Step

Op donderdag 30 maart 2023 is het zover. Dan wordt voor de vierde keer in successie het PPP Jaarcongres gehouden, zoals gebruikelijk in combinatie met de Algemene Ledenvergadering | ALV. Bezoekers aan eerdere edities weten dat dit evenement voor PPP leden zeer belangrijk is om aan deel te nemen. En dit jaar zeker, want het gaat over: Next step…

Datum blokken in uw agenda

Binnenkort valt de uitnodiging voor het PPP Jaarcongres en ALV bij u in de bus. Vooruitlopend daarop verzoeken wij u om de middag / avond van de 30ste maart 2023 alvast in uw agenda te blokken. Aanmelden voor het PPP Jaarcongres is overigens al mogelijk via het registratieformulier.

Unieke locatie

Zoals u van PPP gewend bent, hebben wij weer een ‘passende’ locatie gevonden: CAST. De locatiekeuze sluit aan op het congresthema, want CAST is hét handelscentrum voor schoenen en meer in het centraal gelegen Nieuwegein. Hier zetten wij de volgende stappen voor onze toekomst. Loopt u met ons mee? Dan zetten wij samen de Next step…

PPP Vakboek voor promotionele producten

Tijdens het jaarcongres wordt het PPP Vakboek promotionele producten gepresenteerd en worden de bestelde vakboeken uitgereikt.

Nog geen PPP Vakboek besteld? Het kan nog via het bestelformulier. De prijs van dit unieke vakboek – exclusief voor PPP leden – is € 125,00 (ex btw). Bestelling van het PPP Vakboek wordt gehonoreerd met 10 PPP Keurmerk accreditatiepunten per bedrijf.

Start PPP Allround Pro +

PPP Allround Pro+

Ook dit jaar staat de 4-daagse vakopleiding PPP Allround Pro+ weer op het programma. Op maandag 6 maart 2023 is de aftrap van de eerste training. De opleiding wordt afgesloten met een examen op donderdag 6 april 2023.

Nog slechts enkele plekken beschikbaar

Er zijn voldoende aanmeldingen en nog slechts enkele plekken beschikbaar. Maar enige haast met aanmelden is wel geboden, want vol is vol. Het volgen en succesvol afronden van de vakopleiding PPP Allround Pro+ wordt gehonoreerd met 20 PPP Accreditatiepunten per bedrijf.

De volledige vakopleiding bestaat uit 4 kennisblokken. Dat zijn:

  • Marketingkracht van het promotioneel product en LinkedIn training
  • Druktechnieken, grondstoffen en materialen
  • Product Compliance, logistiek en fiscale regelingen
  • MVO en commerciële vaardigheden

Het is mogelijk om één of meerdere van bovengenoemde kennisblokken als een ‘losse’ training te volgen. Deelname aan zo’n PPP Masterclass wordt gehonoreerd met 5 PPP Accreditatiepunten per bedrijf.

PSI en PromZ Product Première geven startschot nieuwe jaar

Optimistische berichten van de vakbeurzen


PPP was present op de PSI (links) en de PromZ Product Première

Dit keer was PPP als ‘official partner’ van PSI in Düsseldorf tijdens de grootste vakbeurs van Europa vertegenwoordigd in ‘the international area’. Daar en ook op de beursvloer spraken wij veel leden. Hoewel de PSI kleiner was van opzet, was het enthousiasme bij diegenen die wij spraken er niet minder om. De sfeer was goed en veel standhouders waren tevreden over hun deelname. Laat het optimisme aan het begin van het jaar een voorbode voor de rest van 2023 zijn.

Tevreden bezoekers en standhouders

Ook de PromZ Product Première mag terugkijken op een geslaagde aftrap van het nieuwe jaar. Het evenement, dit keer gehouden in Expo Houten, werd goed bezocht. Er waren ruim 150 standhouders, waaronder PPP. Door de grote opkomst was het druk in de gangpaden, maar ook daar, alom tevreden bezoekers en standhouders.

Tweedaagse studiereis naar Zwitserland

PPP Allround Pro+

Op 1 en 2 juni 2023 wordt in samenwerking met Pagini Pens / Prodir een 2-daagse studiereis naar Zwitserland georganiseerd. Dit wordt een interessante trip met bezoeken aan verschillende productielocaties.

Welkom

Afgelopen periode hebben wij ondergenoemde nieuwe PPP leden mogen verwelkomen:

Mooierr VOF www.mooierr.nl

The Cookware Company

www.cookware-co.com

Alle ondergenoemde evenementen zijn onder voorbehoud. Raadpleeg voor de meest recente informatie de agenda op PPP-online.


 
  
Vakopleiding PPP Allround Pro+


6 maart 2023
  
Marketingkracht van het promotioneel product en LinkedIn training

16 maart 2023
  
Druktechnieken, grondstoffen en materialen

23 maart 2023
  
Product Compliance, logistiek en fiscale regelingen

28 maart 2023
  
MVO en commerciële vaardigheden

6 april 2023
  
Examen met aansluitend uitreiking certificaten.30 maart 2023
  
PPP Jaarcongres met Algemene Ledenvergadering

1-2 juni 2023
  
Studiereis naar Zwitserland

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto