Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Doorgaan op de ingeslagen weg

PPP blikt vooruit op 2023


Boven: PPP Jaarcongres / ALV in Plantion, Ede en Vakopleiding PPP Allround Pro+
Onder:PPP Masterclass ‘Poort van Europa’, Futureland,
Rotterdamse Maasvlakte en PPP op Nima Marketing Day

Nog enkele dagen en het jaar 2022 zit erop. Het is een cliché – maar zeker waar – ook dit jaar is weer omgevlogen.

Nieuwe activiteiten in 2023!

In dit laatste PPP nieuws kijken we graag vooruit naar de activiteiten, die we voor komend jaar alweer gepland hebben staan. Noteer deze data alvast in uw agenda!

PSI

PSI is terug van weggeweest. Van 10 tot 12 januari 2023 wordt in Düsseldorf de grootste vakbeurs voor promotionele producten van Europa weer gehouden. PPP is vertegenwoordigd in de International Lounge in hal 10. Mocht u plannen hebben om PPP op de PSI te bezoeken, laat dit dan even weten aan Marjolein Gielis via 088 570 03 00 of secretariaat@ppp-online.nl.

PromZ Product Première

Op donderdag 26 januari 2023 wordt in Expo Houten PromZ Product Première georganiseerd. Ook bij dit branche-evenement is de PPP aanwezig. Ons standnummer is 540.

Bezoek of deelname aan PSI en/of PromZ Product Première levert per evenement 5 PPP Accreditatiepunten per bedrijf op. Hiermee maakt u weer een mooie start in het nieuwe jaar.

Vakopleiding PPP Allround Pro+

Voor het derde jaar op rij organiseert de PPP Academy weer de 4-daagse vakopleiding PPP Allround Pro+. De opleiding begint op maandag 6 maart 2023 en wordt afgesloten met een examen op donderdag 6 april 2023.

Inschrijving geopend

De inschrijving is geopend en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Het volgen en succesvol afronden van de vakopleiding PPP Allround Pro+ wordt gehonoreerd met 20 PPP Accreditatiepunten per bedrijf.

PPP Jaarcongres

De datum voor het PPP Jaarcongres/Algemene Ledenvergadering is bekend: donderdag 30 maart 2023. Het programma en de locatie volgen begin volgend jaar.

PPP Studiereis

Ook staat er op 1 en 2 juni 2023 een meerdaagse studiereis gepland naar Prodir, de Zwitserse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige schrijfwaren. Dit zal een interessante trip worden met een bezoek aan drie verschillende locaties in het Zwitserse kanton Ticino.

Kerstpakketten in het NOS nieuws

Op 20 december 2022 besteedde de NOS op NPO 1 en op Radio 1 aandacht aan de inhoud van het kerstpakket dit jaar. De opname voor dit nieuwsitem vonden plaats bij PPP lid Complementair Premium & Gifts in Veenendaal. Naast Mariëtte van Wagensveld van Complementair werden er verschillende leveranciers en onze voorzitter Joop van Veelen geïnterviewd.

Uitzending gemist? Geen nood, zie onder

NOS Journaal NOS Nieuws NOS Radio 1

Reminder, heeft u al ingetekend voor de First Edition? Het kan nog!

Het PPP Vakboek is een ‘must to have’
voor iedere professional

Al veel leden hebben via een voorinschrijving het PPP Vakboek besteld. Heeft u het PPP Vakboek nog niet besteld? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Voor de First Edition ontvangt u bij voorintekening een korting van € 25,00. U betaalt dan € 100,00 (exclusief btw en verzendkosten) in plaats van € 125,00.

  • Het bestellen van de First Edition wordt gehonoreerd met 10 PPP Keurmerk accreditatiepunten. Bij bestelling van het PPP Vakboek dit jaar tellen de accreditatiepunten mee voor 2022. Als u al voldoende punten voor dit jaar hebt, gelden de punten voor volgend jaar.

    De prijs bij voorintekening geldt tot uiterlijk 1 februari 2023.

Alle ondergenoemde evenementen zijn onder voorbehoud. Raadpleeg voor de meest recente informatie de agenda op PPP-online.


10-12 januari 2023
  
PSI Dusseldorf

26 januari 2023
  
PromZ Product Premiëre

6 maart 2023
  
Start PPP Academy Allround Pro+

30 maart 2023
  
PPP Jaarcongres met Algemene Ledenvergadering

1-2 juni 2023
  
Studiereis naar Prodir Zwitserland

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto