Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

1 en 2 september 2021 | Expo Houten

Uitkijken naar de Leveranciersdagen

Om meerdere redenen kijken wij dit keer uit naar de Leveranciersdagen, die op 1 en 2 september 2021 op de vertrouwde locatie Expo Houten georganiseerd worden.

Welkom bij het PPP Meeting Point

Ten eerste vinden wij het fijn om u welkom te heten bij het PPP Meeting Point op het cateringplein. Daar ontmoeten wij u graag. Dat is best lang geleden, dus genoeg stof om over bij te praten. Ten tweede zetten we aan het einde van dag de eerste geaccrediteerde PPP leden in het zonnetje. En ten derde maken wij van de gelegenheid gebruik om weer een fysieke ALV te houden. Kortom: wij hebben zin in de Leveranciersdagen. U (komt toch) ook?

PPP Algemene Ledenvergadering | ALV

De Algemene Ledenvergadering | ALV wordt gehouden op donderdag 2 september 2021 De vergadering start om 8:00 uur (inloop vanaf 7:30 uur). Voor een ontbijt wordt vooraf gezorgd. De vergaderstukken staan online gepubliceerd in het ledendeel op www.ppp-online.nl.

Aanmelden via: secretariaat@ppp-online.nl

Feestelijke uitreiking PPP Accreditatiecertificaten

Dag één wordt dit jaar extra feestelijk afgesloten. Tijdens de, door PPP gesponsorde, Branchenetwerkwerkborrel van het jaar, reiken wij PPP Accreditatiecertificaten uit aan de eerste PPP leden. Zij ontvangen dan de nieuwe PPP muurschilden en mogen vanaf 1 september 2021 officieel het PPP Keurmerk gebruiken.

Deelname aan de Leveranciersdagen levert, net als het bijwonen van de ALV, ieder 10 PPP accreditatiepunten per bedrijf op. Vergeet niet om deze punten in het accreditatiesysteem te registreren.

PPP Voucheractie

De Leveranciersdagen zijn ook dit jaar weer het startschot voor de nieuwe PPP Voucheractie 2021-2022. Deze actie wordt alweer voor de zesde keer gehouden. Met de vouchers ontvangen distributeurs bij de deelnemende leveranciers een eenmalige korting op hun bestelling. De nieuwe vouchers zijn tijdens de Leveranciersdagen al direct te verzilveren. De deelnemende leveranciers zijn herkenbaar aan een speciaal bordje op hun stand en ze staan allemaal in het voucherboekje. De voucheractie is exclusief voor PPP leden.

Opnieuw

Inmiddels hebben wij u laten weten dat het in een aantal gevallen bij de productie van de voucherboekjes niet goed is gegaan, vandaar dat wij alle PPP leden een nieuw exemplaar sturen. Sorry voor het ongemak.

PPP Academy
programma najaar 2021 / voorjaar 2022

Op dit moment is de PPP Academy bezig met het programma voor dit najaar.
Dan wordt op dinsdag 5 oktober 2021 – op verzoek van veel leden – door Naftali van Vlaanderen een Masterclass Sales Binnendienst gehouden. Deelname aan deze masterclass wordt gehonoreerd met 5 PPP Accreditatiepunten. Klik hier voor informatie en aanmelden.

Vakopleiding PPP Allround Pro+ start in maart 2022

Als we vooruitblikken naar volgend jaar, staat nu al vast dat de vakopleiding PPP Allround Pro+ weer wordt gehouden. Na de succesvolle uitvoering dit voorjaar – met maar liefst 14 PPP-ers die de vakopleiding succesvol afsloten – is een vervolg meer dan logisch. De nieuwe PPP Allround Pro+ vakopleiding start op 10 maart 2022. Klik hier voor informatie en aanmelden.

Studiereis naar Printmasters in Roemenië

In 2022 hoopt de PPP Academy invulling te geven aan een studiereis naar Printmasters in Roemenië. Eerder lukte dit vanwege corona niet, maar voor volgend jaar is hoop dat deze driedaagse trip wel door kan gaan. De studiereis staat gepland van 31 maart 2022 tot en met 2 april 2022. Handig om deze data alvast te blokken. Klik hier voor informatie en aanmelden Studiereis naar Printmasters in Roemenië.

Uiteraard worden alle educatie activiteiten van de PPP Academy beloond met accreditatiepunten.

7 en 8 september 2021 | Kromhouthal Amsterdam

PromZ.LIVE

Op 7 en 8 september 2021 organiseert het Portaal in de Kromhouthal in Amsterdam Noord het PromZ.LIVE evenement. Het thema dit jaar is: ‘Maak Marketing Tastbaar. ’ PPP is present met een eigen stand om de PPP leden te promoten.

Welkom

Books Unlimited https://www.booksunlimited.nl

IGC International

https://www.igc-international.com


1 en 2 sep 2021
  
De Leveranciersdagen in Expo Houten


1 sep 2021
13:30 uur
  
PPP Bijeenkomst PPP Young Professionals
(op uitnodiging)

1 sep 2021
18:00 uur
  
Branchenetwerkwerkborrel van het jaar met feestelijke uitreiking PPP accreditatiecertificaten

2 sep 2021
08:00 uur
  
PPP Algemene Ledenvergadering | ALV in Expo Houten

7 en 8 sep 2021


  
PromZ.LIVE in de Kromhouthal in Amsterdam


5 okt 2021


  
PPP Masterclass Sales Binnendienst

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van het Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto