Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

PPP leden goed bezig
met PPP Accreditatiesysteem

Het gaat goed met het registreren van de PPP Accreditatiepunten. Er is al een behoorlijk aantal leden die op dit moment al het benodigde aantal punten hebben om in 2022 het PPP Keurmerk te mogen voeren. Dat is natuurlijk goed nieuws. De bedrijven die voor 1 september 2021 voldoende accreditatiepunten hebben, worden uitgenodigd voor een feestelijke uitreiking van het nieuwe PPP Keurmerk gevelbordje. Dat gebeurt op woensdag 1 september 2021 tijdens de Leveranciersdagen in Expo Houten. Vanaf die dag mogen de gecertificeerde PPP leden er mee naar buiten treden.

Aan de slag

De leden die nog niet zover zijn, moedigen wij van harte aan om met het registreren van de nodige accreditatiepunten aan de slag te gaan. Er is nog een halfjaar de tijd om voldoende PPP Accreditatiepunten te halen. Om het gemakkelijker te maken hebben wij de stappen nog een keer duidelijk op een rij gezet.

Ervaring

De ervaring zal leren dat het reuze meevalt. In PromZ Vak deelt Arthur Strijbos (Premium Square) zijn bevindingen met het accrediteren voor het PPP Keurmerk. Daarin vertelt hij onder andere dat als je er eenmaal inzit, het vlot gaat. Het systeem is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Goed doordacht

Ook kostte het Elles van Millingen van Greenmotion weinig moeite om de PPP Accreditatiepunten te registreren. Elles: ‘We hebben op dit moment al ruim voldoende punten om het PPP Keurmerk te mogen voeren en daar zijn we heel blij mee. Het registratiesysteem zelf is zeer toegankelijk en goed doordacht. We kunnen ons als geaccrediteerd lid straks onderscheiden in de markt en daar is het ons om te doen.’

Punten scoren

Er komen volop evenementen en activiteiten om PPP Accreditatiepunten te scoren. Hierbij nog wat tips:

MasterClasses van PPP Academy   Aantal punten*

  • Do’s and Don’ts bij aanbesteden promotionele producten
        ο Donderdag 24 juni 2021
  • Guerilla Marketing met promotionele producten
        ο Donderdag 26 augustus 2021
 
5

5

Deelname PPP Voucheractie (alleen voor suppliers)
 
5

Deelname of bezoek aan de Leveranciersdagen**
        ο 1 en 2 september 2021 | Expo Houten
 
10

Bijwonen Algemene Ledenvergadering | ALV (datum volgt)
  
10

*) aantal PPP Accreditatiepunten per bedrijf, per deelname.

**) Voor deelname of bezoek aan de Leveranciersdagen is het aantal te behalen punten eenmalig verhoogd, omdat PSI en PromZ Product Première dit jaar helaas niet door konden gaan.


Met al uw vragen over het accreditatiesysteem kunt u altijd terecht bij het PPP Secretariaat » secretariaat@ppp-online.nl of bel: 088 570 03 00.

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van het Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto