Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

PPP Academy beroepsopleiding
Allround Pro+ gaat van start

De oorspronkelijk geprogrammeerde opleiding Basic Pro van de PPP Academy is, vanwege de coronamaatregelen, volledig in de Allround Pro+ geïntegreerd. Wij zijn er dan ook trots op dat de PPP Allround Pro+ op 27 mei 2021 van start gaat. Uiteraard wordt de opleiding, met in achtneming van de coronamaatregelen, georganiseerd. De PPP Allround Pro+ opleiding is een unieke en complete vakopleiding, die wordt verdeeld over vier dagen en wordt afgesloten met een examen. Deelname en het met goed gevolg afsluiten van de PPP Allround Pro+ vakdiploma wordt gehonoreerd met 20 PPP accreditatiepunten.

Programma

Het programma van PPP All-round Pro+ ziet er als volgt uit:

27 mei 2021   MVO en Logistiek
03 juni 2021   Marketing Communicatie en Social Media
10 juni 2021   Druktechnieken en commerciële vaardigheden
17 juni 2021   Juridische aspecten en product compliance
24 juni 2021   Examen

De tijden en locatie staan op ppp-online.nl.

Nog zeer beperkt aantal plekken beschikbaar

Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Er zijn op dit moment nog een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar. Interesse? Neem contact op met: secretariaat@ppp-online.nl of bel: 088 570 03 00.

Young Professionals

Jonge deelnemers, die de PPP All-round Pro+ succesvol afronden, kunnen zich aansluiten bij de Young Professionals Group. Samen met support vanuit het PPP bestuur wordt aan deze ambitieuze deelnemers een eigen netwerkplatform geboden. Wat dat inhoudt? Zij kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de denktank van deze groep en serieus meedenken over vervolgopleidingen, evaluatie van de opleiding en andere interessante activiteiten. Diegenen die zich voor de denktank aanmelden, ontvangen ook nog eens 30% korting op de opleiding.

Online PPP kennissessie AVG

Op dinsdag 1 juni 2021 organiseert de PPP Academy een online kennissessie AVG. Deze kennissessie wordt inhoud gegeven door Natascha Niewold van onze partner Valegis advocaten. Het gaat over het uitvoeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bij bijvoorbeeld het afleveren van thuiswerkpakketten.

Deze PPP kennissessie wordt gehouden op dinsdag 1 juni 2021 en vindt online plaats van 12:00 – 14:00 uur. Deelname aan de kennissessie AVG is gratis. Per bedrijf 5 PPP Accreditatiepunten.

Meer informatie Aanmelden


PPP Masterclasses

Do’s and Don’ts bij aanbesteden promotionele producten

Docent Niek A.G. Hof geeft tijdens deze PPP Masterclass vanuit de kant van de opdrachtgever handige tips om succesvol mee te kunnen doen aan tenders of aanbestedingen. Er komen diverse onderwerpen aan bod en er vindt een praktijksimulatie van een complexe opdracht plaats. Daarnaast biedt deze sessie alle ruimte om onderling kennis en ervaringen op dit gebied uit te wisselen.

Deze PPP masterclass wordt gehouden op donderdag 24 juni 2021 van 13:30 -17:00 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt. De kosten bedragen € 45,00 per deelnemer. 5 PPP Accreditatiepunten per bedrijf.

Meer informatie Aanmelden

Guerilla Marketing met promotionele producten

In de masterclass Guerrilla Marketing leert docent Frank Paats je tijdens een inspirerende en interactieve sessie hoe je kunt scoren bij je doelgroep en mensen in beweging kunt krijgen met verrassende ideeën en acties. Hoe creëer je met een beperkt budget toch een ‘wow’ effect, krijg je free publicity en gaan mensen over je praten? We bekijken en analyseren inspirerende, succesvolle voorbeelden uit de Guerrilla Marketing toegespitst op de branche van promotionele producten.

Deze PPP masterclass wordt gehouden op donderdag 26 augustus 2021 van 10:00 – 16:00 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt. De kosten bedragen € 95,00 per deelnemer. 5 PPP Accreditatiepunten per bedrijf.

Meer informatie Aanmelden

Denk mee met PPP

Binnenkort ontvangt de contactpersoon van uw bedrijf het PPP ledenonderzoek. Wij vragen u vriendelijk om daar even de tijd voor te nemen, deze serieus in te vullen en online aan ons retour te sturen. Met uw input, ideeën en suggesties helpt u ons om volgende stappen te zetten in het professionaliseringsproces waar wij ons als branchevereniging actief voor inzetten. Bovendien belonen wij uw inspanning met 10 PPP Accreditatiepunten.

PPP vraagt aandacht voor bamboe
en melamine level playing field

Het nieuwsbericht over producten met bamboe en melamine dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in februari de wereld in stuurde, heeft veel stof doen opwaaien. Als reactie hierop heeft PPP in samenwerking met een aantal leveranciers en Product IP een Position Paper opgesteld. Met de Position Paper vragen we vooral aandacht voor een level playing field. De Europese richtlijn schrijft namelijk een fatsoenlijke uitfasering van twee jaar voor. Waarom is er niet voor deze Europese richtlijn gekozen? Samen met ONL voor Ondernemers zullen we in overleg gaan met de NVWA en/of EZK en/of de EU.

Deelnemende leveranciers PPP Voucheractie

De PPP voucheractie is niet meer weg te denken. De actie werkt en levert distributeursleden aantrekkelijke kortingen op, als zij bij de deelnemende leveranciersleden bestellingen plaatsen. Natuurlijk niet vergeten om bij de bestelling de voucher te overhandigen. Dat kan nog tot 1 september 2021. Wie de deelnemende leveranciers zijn? Die vermelden wij graag met een hyperlink naar hun website.

Deelnemers PPP Voucheractie 2020-2021

 Adola De markeTEArs
 Anda Western Europe New Wave Textiles
 Araco International Norvald
 Berghoff Belgium Paul Stricker
 Bosscher International PF Concept
 BQS Textiles / The One Towelling® Premium Square Europe
 Clipper ProductIP
 D.W.F. Nederland Promidata
 Digi Promotions Reflects
 Easy Orange Retulp
 Giving Europe Schreuders Sport
 GrafoTex Senator Benelux
 Green Earth Products Subb4
 Impliva Umbrella Genius Telco Accessories
 Inspirion Toppoint
 Intersweets Xindao
 Intraco Trading Your Gift Cards
 Issue Tissue®  

Ook volgend seizoen komt er een PPP Voucheractie. Leveranciersleden die interesse hebben om daaraan mee te doen, kunnen daarvoor contact opnemen met: secretariaat@ppp-online.nl of bel: 088 570 03 00.

PSI gaat digitaal

De PSI wordt in 2021 niet fysiek georganiseerd. Wel kunt u online deelnemen aan het PSI Digital Kick-off evenement van 19 tot en met 21 mei 2021. PPP is partner van PSI en u ontvangt per bedrijf voor deelname 5 PPP Accreditatiepunten.

Aanmelden

PPP leden die geen PSI-lid zijn, kunnen zich registreren in de PSI Ticketshop www.psi-messe.com/digital. Gebruik daarvoor de speciale code: PSI21_ppp. Na aanmelding ontvangt u uw toegangsgegevens per e-mail.


19-21 mei 2021
  
PSI online

27 mei 2021
  
PPP Allround Pro+ | MVO en Logistiek

1 juni 2021
  
PPP Kennissessie (online) AVG

3 juni 2021
  
PPP Allround Pro+ | Marketing Communicatie en Social Media

10 juni 2021
  
PPP Allround Pro+ | Druktechnieken en commerciële vaardigheden

17 juni 2021
  
PPP Allround Pro+ | Juridische aspecten en product compliance

24 juni 2021
  
PPP Allround Pro+ | Examen

24 juni 2021
  
PPP Masterclass | Do's and don'ts bij aanbesteden

26 aug 2021
  
PPP Masterclass | Guerrillamarketing met promotionele producten

1-2 sept 2021
  
De Leveranciersdagen in Nieuwegein

1 sept 2021
  
Uitreiking eerste PPP Accreditatiecertificaten

7-8 sept 2021


  
PromZ Live in Amsterdam

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van het Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto