Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Introductie PPP Keurmerk accreditatiesysteem
tijdens bijzondere ledenbijeenkomst


Eindelijk… De Aftrap

Door de coronacrisis later dan gepland, maar op donderdag 22 oktober 2020 gaat het toch echt gebeuren en introduceren wij tijdens een bijzondere ledenbijeenkomst: ‘De Aftrap’ het PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Dat gebeurt in Conferentiehotel Woudschoten – het spelershotel van het Nederlandse Elftal – in Zeist.

PPP leden maken het verschil

Dat het een historische bijeenkomst wordt, staat nu al vast. Immers met het PPP Keurmerk accreditatiesysteem wordt de weg naar verdere professionalisering van de branche ingezet en gehoor gegeven aan een roep die al jaren onder PPP leden hoorbaar is. Met het PPP Keurmerk onderscheiden leden zich duidelijk van aanbieders die niet aan de criteria, die verbonden zijn aan het voeren van het kwaliteitslabel, voldoen. Kortom: PPP leden kunnen in 2021 aantonen dat zij het verschil maken in de markt.

Naast de introductie van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem, wordt tijdens ‘De Aftrap’ onder andere een presentatie gegeven door Jeroen Manschot, KNVB betaald voetbal scheidsrechter. Het programma staat op de PPP website.

Mis het niet, meld u aan en scoor voor uw bedrijf 10 PPP Accreditatiepunten.

De Leveranciersdagen goed, gezellig en geslaagd

Beelden: Ad Bogaard fotografie

Er werd dit keer ook van buiten de branche gekeken naar de Leveranciersdagen, die op 2 en 3 september 2020 in Expo Houten gehouden werden. Het was immers de eerste vakbeurs in Nederland die na de verspoeling van de Corona maatregelen weer doorgaan mocht vinden. Trouw was er voor naar Houten gekomen en publiceerde er online over.

Elkaar face-to-face weer zien en spreken

Voor de meeste branchegenoten was het na lange tijd weer de gelegenheid om elkaar face-to-face te zien en te spreken. Daar bleek veel behoefte aan te zijn. Uiteraard was PPP met een eigen meetingpoint op het cateringplein van de partij.

PPP Brancheborrel

Ook was er aan het einde van dag één, in de openlucht dit keer, de PPP Brancheborrel. Er werden paraplu’s uitgereikt waarmee veilig 1,5 meter afstand gehouden kon worden.

PPP MasterClass NIMA merkactivatie

Tijdens de PPP MasterClass NIMA Merkactivatie op 7 oktober 2020 vertelt expert Martin de Winter van Hokra u in één dag alles over onder andere de kracht van het promotioneel product. Aan het einde van de dag weet u hoe u Sales Promotion effectief kunt inzetten en kent u de actiemechanismen versus doelstellingen. Eerder heeft u al een kortingsvoucher voor de PPP Academy via de post ontvangen. Deze kunt u uiteraard inzetten voor deze Masterclass.

Deelname levert u voor uw bedrijf 10 PPP Accreditatiepunten op, dus schrijf snel in.

Hans Biesheuvel ONL: ‘Mouwen opstropen en er tegenaan!’

Ruimte voor ondernemers


Beeld: Rijksoverheid

De miljoenennota 2021 biedt volgens ONL ruimte voor ondernemers. ‘Ondanks de huidige complexe situatie zijn wij positief over de plannen van het kabinet om mkb-ondernemers door deze lastige crisis heen te helpen. De overheid komt het bedrijfsleven in de Miljoenennota tegemoet met verschillende stimulerende maatregelen. Met focus op lastenverlichting en een flinke stimulans op investeringen, is de boodschap helder: de economie moet op gang komen, mouwen opstropen en er tegenaan!’ zegt ONL voorzitter / co-founder Hans Biesheuvel.

Volgende week ‘de week van de werkkostenregeling verruiming’

Gebruik de WKR animatie

Dat de werkkostenregeling | WKR voor dit jaar – mede door de gezamenlijke politieke lobby van ONL en PPP – (eenmalig) verruimd is van 1,7% naar 3,0% voor de eerste € 400.000,00 is geen nieuws meer. Maar weten alle (eind)klanten dat ook?

Vast nog niet allemaal. Daarom roepen wij volgende week (week 39) uit tot de week van de werkkostenregeling verruiming. We roepen alle PPP leden op om de WKR-Animatie in die week zoveel mogelijk te in te zetten. Bijvoorbeeld: publiceren op de eigen website, delen op social media, in online 1-op-1 communicatie met relaties en noem maar op.

Met elkaar een groter bereik

Hoe meer deze, exclusief voor PPP leden ontwikkelde, animatie gebruikt wordt, hoe beter. Om dat kracht bij te zetten start PPP volgende week een advertentiecampagne op social media. Daarin wordt de WKR-Animatie ingezet. Als iedereen volgende week ook deze WKR-animatie op social media post dan maken we met elkaar het bereik nog veel groter. Doen!

Eigen identiteit

Van de WKR-animatie zijn twee varianten: kerstgeschenken en relatiegeschenken. PPP leden kunnen deze animatie laten voorzien van een eigen identiteit met logo en bedrijfsgegevens. De meerprijs bedraagt € 25,00 (ex btw). U kunt deze bestellen door uw logo en URL te sturen naar info@sietsemaproductions.nl.

Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor, na een korte onderbreking, aan een nieuw
PPP lid:


Kimik  | www.kimikrelatiegeschenken.nl

Joke Bastinck begon in 1989 in de promotionele producten branche en startte in 2004 met haar eigen onderneming Kimik Relatiegeschenken. Inmiddels werkt zij samen met diverse externen en zet zij haar kennis en ervaring graag in om de wensen van de klanten in te vullen met premiums, gimmicks, give aways en andere promotionele producten. Dat doet zij met een natuurlijk enthousiasme, passie, gedrevenheid en resultaatgericht.


7 oktober 2020
  
PPP Masterclass: NIMA Merkactivatie
NIMA, Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam
22 oktober 2020
  
De Aftrap - introductie PPP Keurmerk Accreditatiesysteem


12 november 2020
  
PPP Masterclass: Product Compliance
(exclusief voor inkopers)

Product IP, Rubensstraat 211, 6717 VE Ede
12 – 14 januari 2021
  
PSI
Messe Dusseldorf, Duitsland
Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto