PPP online Algemene Ledenvergadering | ALV

Het was best even wennen, maar de eerste online Algemene Ledenvergadering | ALV op donderdag 25 juni 2020 was geslaagd. Bijna 50 PPP leden volgden virtueel de ALV. Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om alle deelnemers te bedanken voor het volgen en de input die daar uit voortgekomen is.

Het jaarverslag 2019 werd – net als over 2018 – gepresenteerd in de vorm van een video. De notulen van de ALV staan op onze website PPP-online in het afgeschermd ledendeel.


PPP bestuur 2020

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Dat zijn Gerbert van Faassen (Toppoint) en Wilco Vaessen (IGO Promo). Zijn nemen de plaats in van Martijn Verwaal en Bob Heerius (Xindao), die beiden ook een groot aantal jaren actief waren in het bestuur. Martijn en Bob bedankt voor jullie inzet voor PPP.
(vlnr) Joop van Veelen (Voorzitter), Marijke van Hoorne (Directeur), Wilco Vaessen (Communicatie), Arjan de Knegt (Kerstpakketten), Gerbert van Faassen (Sustainability), Lex van den Bosch (Vicevoorzitter / penningmeester) en Jan Hazejager (Vakopleidingen)
Save the Date: 22 oktober 2020!

Aftrap PPP Keurmerk Accreditatiesysteem
De online ALV was niet de gelegenheid om het PPP Keurmerk Accreditatiesysteem te introduceren. Dat willen we graag ‘live’ en vooral samen met onze leden doen. Daarvoor hebben we alvast een datum geprikt: 22 oktober 2020. Blok die middag alvast in uw agenda. Vanaf half vijf bent u van harte welkom. Wij zorgen voor lekker eten en een sprankelend programma. Het is tenslotte een bijzonder moment in de historie van het Platform Promotional Products. Verdere informatie volgt.

Beelden van online ALV en PPP bestuur zijn gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto
We ontmoeten u graag op de Leveranciersdagen!

Begin september 2020 staan de traditionele en altijd goed bezochte Leveranciersdagen weer op de agenda. Alle leden hebben inmiddels via Het Portaal codes, voor het aanvragen van gratis toegangskaarten, ontvangen.
PPP is met een eigen meetingpoint aanwezig op het cateringplein. Wij nodigen u van harte uit om daar naar toe te komen om even bij te praten onder het genot van een kopje koffie of iets anders.


PPP Voucheractie

De Leveranciersdagen zijn ook dit jaar weer het startschot voor de PPP Voucheractie, die alweer voor de vijfde keer gehouden wordt. Met deze vouchers ontvangt u bij de deelnemende PPP leveranciers korting op uw bestellingen. De deelnemende leveranciers zijn herkenbaar door een bordje op hun stand.
PPP Academy start met MasterClasses

Het vakopleidingenprogramma van de PPP Academy start weer. Op 10 september 2020 wordt de eerste PPP Masterclass over ‘De do’s and don’ts bij aanbestedingen vanuit het standpunt van de opdrachtgever’ gegeven. Met deze masterclass wordt invulling gegeven aan een thema dat binnen de branche leeft en de gemoederen bezighoudt. Zeker interessant voor PPP leden die met tenders te maken hebben. Meer informatie over – en inschrijven voor – deze en andere PPP Masterclasses via onze website.
Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor aan twee nieuwe PPP leden:

Prikkels  | www.prikkelsbv.nl

Prikkels ontwikkelt concepten voor relatiegeschenken en kerstpakketten voor een Prikkelend Promotioneel Programma. Geheel in de stijl van en passend bij de identiteit van de opdrachtgever. Prikkels is een energiek en creatief bedrijf uit Eindhoven en gespecialiseerd in totaalconcepten in geschenken, premiums en “custom made” verpakkingen.


Just Promo  | www.justpromo.nl

Just Promo levert relatiegeschenken, promotiekleding en kerstpakketten. Daarbij is de kracht van JustPromo om voor opdrachtgevers op zoek te gaan naar unieke promotionele producten. JustPromo beschikt over veel ervaring, creativiteit en een uitgebreid netwerk van suppliers wereldwijd die graag helpen om dat unieke product, dat past bij de wensen van de klant, te ontwikkelen.

2 september 2020
10:00 – 18.00 uur

3 september 2020
10:00 – 17:00 uur

De Leveranciersdagen
Expo Houten Utrecht
10 september 2020

PPP Masterclass: ‘De do’s and don’ts bij aanbestedingen vanuit het standpunt van de opdrachtgever’
New Wave, Reactorweg 201, 3542 AD Utrecht
23 & 24 september 2020

PromZ Live!
Kromhouthal, Amsterdam

7 oktober 2020

PPP Masterclass: NIMA Merkactivatie
NIMA, Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam
22 oktober 2020

De Aftrap - introductie PPP Keurmerk Accreditatiesysteem


12 november 2020

PPP Masterclass: Product Compliance (exclusief voor inkopers)
Product IP, Rubensstraat 211, 6717 VE Ede
12 – 14 januari 2021

PSI
Messe Dusseldorf, Duitsland
Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto