Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Donderdag 25 juni 2020 om 16:30 uur

ALV wordt online gehouden


Helaas heeft het PPP bestuur de Algemene Ledenvergadering | ALV, die was gepland in maart 2020, vanwege de uitbraak van het coronavirus moeten uitstellen. Maar we hebben goed nieuws, want dankzij een tijdelijke noodwet is het nu mogelijk om een virtuele vergadering te beleggen. Op 25 juni 2020 om 16:30 uur zal de ALV dus alsnog doorgaan. Het wordt onze eerste online ALV. Daar kunt u zich vanaf nu voor aanmelden. Bij aanmelding is het belangrijk dat wij van iedere deelnemer het (persoonlijke) e-mailadres hebben. Na aanmelding ontvangen alle deelnemers een bevestiging met instructies en de inloggegevens. Uw stem kunt u tijdens de ALV digitaal uitbrengen en vragen stellen via een chatfunctie. Heeft u vooraf al vragen, laat het ons weten, dan kunnen we ons daar op voorbereiden.

Wat mag u van de ALV verwachten?

Tijdens de ALV presenteert het bestuur de jaarrekening 2019, het jaarverslag 2019 en de notulen ALV 2019. De stukken vindt u terug op onze website in de ledenzone. Hiervoor dient u in te loggen. Ook is er een bestuursverkiezing. Er zijn twee aftredende bestuursleden. Dat zijn Martijn Verwaal en Bob Heerius. Gelukkig zijn er voor die vacatures twee kandidaten die al enige maanden achter de schermen meedraaien en inmiddels al behoorlijk wat ‘ins & outs’ kennen van de PPP bestuursactiviteiten in deze bijzondere tijd.

Kandidaat PPP bestuurdersGerbert van Faassen en Wilco Vaessen
Wij stellen onze kandidaat bestuursleden graag aan u voor:

Gerbert van Faassen / Toppoint


Gerbert werkt als senior accountmanager bij Toppoint. Hij zit al behoorlijk lang in het vak, vanaf 1991 om precies te zijn. Gerbert: ‘Toen er een balletje werd opgegooid of ik iets voelde voor een bestuursfunctie binnen PPP heb ik dat uiteraard eerst met mijn werkgever besproken. Al snel zagen we raakvlakken, omdat MVO en duurzaam inkopen ook binnen Toppoint een belangrijk thema is. Daar ga ik mij binnen PPP graag voor inzetten.’

Wilco Vaessen / IGO Promo

Wilco is werkzaam bij IGO Promo als international sales & business development manager. Hij is al ruim 15 jaar werkzaam voor Plato Group en heeft voor verschillende merken onder deze holding gewerkt. Sinds kort is hij weer terug op ‘t oude nest’ bij IGO Promo. Wilco: ‘Ik ken Lex van den Bosch goed en via hem kwam ter sprake dat PPP voor de portefeuille communicatie op zoek was naar een nieuw bestuurslid. Dat past goed bij mijn ambitie om op dat gebied daadwerkelijk ‘iets’ te kunnen betekenen en toe voegen aan het verder professionaliseren van communicatie binnen de branchevereniging en daarbuiten naar de markt toe.’
Officiële aftrap van het
PPP Keurmerk accreditatiesysteem


De online ALV staat los van het PPP jaarcongres en dus ook de officiële aftrap van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Dat moment verhuist vooralsnog naar het najaar en wordt in de vorm van een bijeenkomst gehouden. Dat gebeurt zodra het verantwoord is om het te organiseren.
Binnenkort in uw brievenbus:

We hebben groen licht!


Dat de Werkkostenregeling (WKR), mede dankzij lobby-initiatieven van PPP verruimd is, hebben wij u al eerder laten weten. Dit biedt bedrijven dit jaar meer fiscale ruimte om medewerkers extra te waarderen.

Binnenkort ontvangt u in uw brievenbus een envelop met
groen licht. We durven u alvast te verklappen dat deze mailing een efficiënt hulpmiddel bevat om uit de WKR-verruiming meer omzet te halen.
Online Webinar over de Ecovadis methode
Onlangs hadden PPP leden toegang tot een ‘live’ webinar van Nexio Projects over de Ecovadis methode. Nexio is de partner waar wij mee samenwerken voor het EcoVadis certificeringstraject en waarvoor voor PPP leden speciale tarieven gelden. Diegenen die dit gemist hebben, kunnen het webinar alsnog volgen.
Suppliers die willen meedoen kunnen zich tot 1 juli 2020 melden

PPP voucheractie wegens succes verlengd


De voucheractie is binnen PPP niet meer weg te denken. Distributeursleden ontvangen tegen inlevering van een voucher, korting bij de aan de actie deelnemende, PPP leveranciersleden. Dat aantal groeit en dat geeft aan dat de PPP voucheractie voor zowel distributeurs alsook leveranciers win/win oplevert. In september start de nieuwe jaargang. Suppliers die zich willen aansluiten kunnen zich daarvoor tot 1 juli 2020 melden bij het secretariaat. Bent u al deelnemer, dan ontvangt u van ons een aangepaste drukproef ter goedkeuring.
Online AVG-programma

Een groot aantal PPP leden is geabonneerd op het online AVG-programma. Die hoeven niets te doen, want de gebruikerslicentie wordt per 1 juni 2020 automatisch verlengd. Vanwege Corona wordt de termijn met 3 maanden verlengd en is uw nieuwe licentie geldig tot 1 september 2021. PPP leden die (nog) geen gebruik gemaakt hebben van het online AVG-programma, kunnen deze bestellen bij het secretariaat. De kosten voor de licentie bedragen € 75,00 per jaar.
Promotioneel product ondersteunt
ONL boodschap richting politiek


ONL voor ondernemers heeft onlangs in de vorm van een brief, getiteld: ‘Alleen samen werken we aan een nieuwe economie’, een appél gedaan op de politiek om de lasten van de coronacrisis eerlijk te verdelen onder werkgevers én werknemers. In deze mailing was een promotioneel product bijgesloten om de boodschap kracht bij te zetten. Het presentje – powered bij PPP – symboliseert het appél om met elkaar de schouders eronder te zetten.
Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor aan drie nieuwe PPP leden:

YourGift Cards | www.yourgift.nl

YourGift profileert zich als hét platform voor cadeaukaarten en richt zich op de zakelijke markt. YourGift is de cadeaukaart voor miljoenencadeaus. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur, is in delen te besteden en biedt 100% saldo garantie door EGI waarborg. YourGift kaarten zijn volledig te personaliseren.


Ecogiving | www.ecogiving.nl

Ecogiving is specialist in duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten. De passie voor duurzaamheid is al ruim 20 jaar geleden begonnen en zit stevig verankerd in het DNA van het bedrijf. Ecogiving is de groene schakel tussen gever en ontvanger. Ecogiving biedt een volledig assortiment of maatwerk oplossingen aan, maar wel altijd duurzaam.


Premium Square | www.premium-square.com

Premium Square Europe is een toonaangevende internationale leverancier binnen de promotionele producten branche en levert hoogwaardige, duurzame elektronische producten. Het assortiment kent de volgende categorieën: Laders (powerbanks, reisstekkers, laadkabels), Audio (speakers, koptelefoons) en Accessoires (usb sticks, usb hubs, sportcamera’s, telefoon & tablet gerelateerde producten, gadgets en meer.

Merchandise.nl is failliet verklaard.


Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto