Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Staat u 26 maart 2020 ook aan de ‘De Aftrap’?

PPP Jaarcongres – meld u aan!
Tijdens het PPP Jaarcongres wordt de aftrap gegeven van het ambitieuze PPP Keurmerk Accreditatiesysteem. Vanaf 26 maart 2020 gaat het echt beginnen. Daarvoor worden tijdens het congres en de algemene ledenvergadering | ALV uiteraard alle handvaten aangereikt. Die zijn nodig om met succes het traject in te gaan en waarmee u als PPP lid het verschil kunt maken. Dit is op zich al een gewichtige reden om het jaarcongres niet te missen.

Voor de organisatie van dit evenement volgen wij de adviezen van het kabinet en het RIVM. Op basis daarvan hebben wij besloten het congres doorgang te laten vinden. Wel zullen wij de benodigde (hygiëne)protocollen tijdens ons jaarcongres in acht nemen. Uiteraard is het ieders eigen verantwoordelijkheid om wel of niet deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Ter informatie een wellicht interessante link naar een artikel van de PSI over het Coronavirus met betrekking tot onze branche. Zij hebben, net als wij, onlangs ook een rondje langs de velden gedaan.


Vakkennissessies

Maar er zijn meerdere redenen om naar Zeist te komen. Want het congres begint met interessante vakkennissessies. Dat zijn:
Welkom in de wereld van
Food Contact Materials (FCM)


door


Caspar ter Horst
Caspar ter Horst neemt u mee in de wonderlijke wereld van Food Contact Materials (FCM). Dit gaat over producten die in aanraking komen met eten, zoals waterflessen, mokken, bidons, enzovoort. Hier schuilt veel achter. Daarover praat Caspar u tijdens deze snelkookpan stoomcursus Food Contact Materials bij.
EcoVadis certificering

door


Margot de Lorijn
en Paul Keser
Certificering is belangrijk en wordt zo mogelijk nog belangrijker. Dat geldt zeker ook voor het nieuwe accreditatiesysteem. EcoVadis heeft een unieke MVO-beoordelingsmethode ontwikkeld, die voor alle typen bedrijven – van groot tot klein – realiseerbaar is. Margot en Paul vertellen u graag hoe u zich in uw situatie kunt laten certificeren en de eerste stappen kunnen zetten omtrent MVO in onze branche.
Guerrilla Marketing

door


Frank Paats
Tijdens deze inspirerende vakkennissessie leren deelnemers hoe je kunt scoren bij je doelgroep en mensen in beweging kunt krijgen met verrassende ideeën en acties. Hoe creëer je met Guerrilla Marketing het WOW effect? Daarbij legt Frank een link tussen Guerrilla Marketing en promotionele producten en relatiegeschenken.
Keynote presentatie

door


Kevin Blom
Er staan twee ronden vakkennissessies op het programma. Daarna volgt een keynote presentatie van Kevin Blom, scheidsrechter betaald voetbal. Hij heeft ook gefloten voor de Wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA en is fulltime in dienst van de KNVB en betrokken bij de scheidsrechtersopleiding.

Op onze website staat meer informatie over de inhoud van de vakkennissessies


Programma
Het programma is na de inloop opgesplitst in drie delen

14:30 uur Inloop en welkom

15:00 uur (stipt)

De Aftrap

15:15 uur

De eerste helft

 

Twee ronden vakkennissessies met als afsluiting de keynote presentatie

17:15 uur

De tweede helft

 

Algemene Ledenvergadering | ALV, alleen toegankelijk voor leden van het Platform Promotional Products | PPP

18:30 uur

De derde helft

 

Netwerkborrel met ter afsluiting een heerlijk buffet
Op onze website staat meer informatie over het programma

Locatie

Het PPP Jaarcongres wordt gehouden in:

Conferentiehotel Woudschoten
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist

Het PPP Jaarcongres is gratis toegankelijk voor PPP leden. Het deelnemen aan het PPP jaarcongres en de vakkennissessie wordt per bedrijf beloond met accreditatiepunten.

De jaarstukken en de agenda voor de ALV staan gepubliceerd op onze website www.ppp-online.nl. Deze zijn toegankelijk met uw inlogcode.Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto