Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Mis het niet, meld je vandaag nog aan!

PPP Jaarcongres

Dit jaar geen gewone Algemene Ledenvergadering | ALV, maar een hele bijzondere. De ALV maakt onderdeel uit van het eerste PPP Jaarcongres. Waarom? Omdat vakkennis steeds belangrijker wordt. PPP leden kunnen zich met vakkennis beter onderscheiden en zich nog beter als echte professionals in onze markt profileren. Mis het niet, meld je vandaag nog aan!

Boeiende Vaksessies

Tijdens het PPP Jaarcongres kunt u kiezen uit verschillende vaksessies. Stuk voor stuk de moeite meer dan waard. Er worden belangrijke actuele thema’s behandeld door specialisten, die u graag verder helpen. Welke vaksessies kiest u? Meer informatie over de inhoud en de sprekers vindt u op onze website.

Commercieel succesvol met MVO

MVO is zeker in onze branche een zeer actueel en belangrijk thema. Maar ook een uitdagend thema, want de kunst is, om op het snijvlak van markt en maatschappij de juiste balans te vinden tussen zakelijk succes en maatschappelijke vooruitgang. Wie ben je, waar sta je voor, waar ga je voor? Bas van Haastrecht van This is Why helpt u graag om er voor te gaan en maatschappelijk verantwoord commercieel succesvol te zijn.

Time to change

Het thema van de ALV is ‘Time to change’. Naast een aantal vaste agendapunten wil het bestuur van het Platform Promotional Products | PPP graag haar kijk op de toekomst met u delen.

De jaarstukken en de agenda voor de ALV zijn twee weken voor aanvang van de ALV te vinden op onze website onder de tab ‘Bestuurszaken’. U dient hiervoor wel uw inlogcode te gebruiken.

Afsluiting in stijl

Het PPP Jaarcongres wordt in stijl afgesloten met een rondleiding door de kelders van en een wijnproeverij bij het vermaarde wijnhuis Robbers & van den Hoogen. Daarna kan er tijdens de netwerkborrel en het buffet onder de noemer ‘goede wijn behoeft geen krans’ worden nagepraat over het samen sterker maken van onze branche.


Voor wie?

Het PPP Jaarcongres is gratis voor alle PPP Leden.

Bent u nog geen lid, maar wel geïnteresseerd in het PPP lidmaatschap, dan bent u ook welkom. De deelname kost € 95,00 per persoon. Dit bedrag wordt gecrediteerd als u zich tijdens het PPP Jaarcongres aanmeldt als lid van de brancheorganisatie voor promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken.

De ALV is alleen toegankelijk voor PPP leden.


U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto