Kunt u deze Nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Gecertificeerde PPP Salesmasters

De eerste PPP Masterclass salestraining 2016 van Harrie van Heck, alias dr Seelz, is afgesloten. Maar liefst tien deelnemers zijn gecertificeerd als PPP Salesmaster.
De volgende tweedaagse salestraining staat gepland op dinsdag 24 mei en woensdag 15 juni 2016.

Klik hier voor meer informatie over en / of aanmelden
voor de PPP Masterclass salestraining

Verder op de ingeslagen weg

De Algemene Ledenvergadering in de Markthal in Rotterdam is goed verlopen. Een mooie opkomst en goede inbreng van onze leden geven het bestuur weer ‘power’ om verder te gaan op de ingeslagen weg. De notulen staan online op het besloten ledendeel van www.ppp-online.nl. Er zijn die middag ook beelden gemaakt en die zijn te bezichtigen in het PPP fotoalbum.

Wegens succes herhaald

Tijdens de leveranciersdagen (begin september) ontvangen alle PPP distributeursleden een nieuw voucherboekje met kortingcoupons met een waarde van tenminste € 1.000,00. De coupons kunnen worden verzilverd bij de deelnemende leveranciersleden. Tot 1 september 2016 blijven de huidige vouchers geldig en kunnen PPP leden profiteren van extra korting en hun contributie terugverdienen. De PPP voucheractie is exclusief voor PPP leden.

PPP kennissessie

De volgende PPP kennissessie organiseren wij samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en MVO Nederland. Het gaat over een aantal actuele thema’s zoals onder andere: Compliance, ‘Eerlijk zaken doen’ en ga zo maar door. Traditiegetrouw wordt deze sessie afgesloten met een inspiratiespreker. Kortom: mis deze PPP kennissessie niet en noteer alvast de datum: 7 juni 2016 in uw agenda. Locatie: Het Witte Huis in Soest www.fletcherhotelhetwittehuis.nl

Klik hier voor meer informatie over en / of aanmelden voor de PPP Kennissessie.

De inspiratiespreker van de PPP kennissessie wordt gesponsord door PF Concept.

Arjan de Knegt versterkt PPP bestuur

Arjan de Knegt van De Knegt & Leeflang is tijdens de ALV toegetreden tot het PPP bestuur als voorzitter van de commissie ‘Kerstpakketten’. Deze commissie wil meer aandacht vestigen op kerstpakketten en cadeaukeuzeprogramma‚Äôs.

Klik hier voor meer informatie.

Inspectie PPP leden naleven van de RoHS richtlijn aangekondigd

De Inspectie voor de Leefomgeving en Transport (ILT) brengt op dit moment weer een bezoek aan een aantal PPP leden voor een herinspectie op het naleven van de RoHS richtlijn. Vorig voorjaar organiseerden wij daar een speciale PPP kennissessie over. ‘Promotionele producten hebben een verhoogd risico op overtredingen van RoHS’, werd er toen gesteld.U ontvangt dit PPP Nieuws als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief, klik dan hier.

Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto