Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Bedankt voor uw komst!

Vorige week vond in de Bloemenveiling Plantion in Ede het PPP Jaarcongres en de Algemene Ledenvergadering plaats. Nog nooit eerder mochten we voor dit evenement zoveel PPP leden welkom heten. En dat niet alleen, ook de reacties na afloop waren veelal lovend en constructief.

Presentaties

Alle presentaties zijn inmiddels voor de deelnemers aan het PPP Jaarcongres beschikbaar en staan gepubliceerd op PPP-online in het besloten ledendeel.

Foto's

Ook de beelden – gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto – zijn te zien en staan op PPP-online op de pagina: Fotoalbums.

Evaluatieformulier

Omdat er altijd te leren valt, vragen wij enkele momenten van uw tijd om het evaluatieformulier in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Tot zover deze eerste, korte ledencommunicatie over het PPP Jaarcongres. Er volgt meer. Voor nu nogmaals hartelijk dank voor uw deelname en bijdrage aan het succes van het PPP Jaarcongres.

Promotional Product Professionals | Marijke van Hoorne, Marjolein Gielis, Ingrid Gerard, Wilco Vaessen, Jan Hazejager, Joop van Veelen, Gerbert van Faassen en Lex van den Bosch.

PS Door verhuizing van het PPP secretariaat kunnen reacties op e-mails de komende dagen ‘iets’ langer op zich laten wachten. Telefonisch zijn wij wel goed bereikbaar.




U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak: Giuseppe Toppers | Danto