Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

Aanmelden uiterlijk 21 maart 2023!

PPP Studiereis naar Italië / Zwitserland

Next Step

PPP organiseert bij voldoende belangstelling – exclusief voor leden – van 31 mei tot en met 2 juni 2023 een studiereis naar Italië & Zwitserland. Tijdens deze trip vinden er verschillende interessante bedrijfsbezoeken plaats en wordt er invulling gegeven aan leerzame PPP Masterclasses. Daarnaast is deze studiereis natuurlijk ook een ultieme gelegenheid om te netwerken met collega’s uit de branche. Kortom, het belooft een leuke combinatie van (net)werken, leren en amuseren te worden. Mis deze uitgelezen kans niet en meld u aan! Uw deelname levert per bedrijf 20 PPP Keurmerk accreditatiepunten op.

Next Step
Pagani Pens / Prodir in Lamone (CH)

De PPP Studiereis wordt mede mogelijk gemaakt door Pagini Pens / Prodir. Deze fabrikant van kwalitatief hoogwaardige schrijfwaren beschikt over verschillende productielocaties in het kanton Tessin, het Italiaanstalige deel van Zwitserland.

Next Step
Links: Hotel Villa Malpensa (IT) en Hotel de la PAIX (CH)

Op woensdag verzamelen en overnachten we in Italië vlakbij de luchthaven Milaan-Malpensa. De volgende dag reizen we door voor het bezoek aan een tweetal fabrieken en overnachten we in de historische stad Lugano, gelegen aan het prachtige Lago di Lugano.

Deelnemers aan de PPP Studiereis dienen zelf het vervoer te regelen. Vliegen naar de bestemming is een goede en betaalbare optie. Let wel: Het is pas zinvol om de vliegreis te boeken als het licht voor het doorgaan van de PPP Studiereis definitief op GROEN staat. Daarom is het belangrijk dat u ons uiterlijk 21 maart 2023 laat weten of en met wie u deelneemt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met de auto of trein te reizen.

PPP Jaarcongres

PPP Allround Pro+

Er zijn al veel aanmeldingen voor het PPP Jaarcongres/ Algemene Ledenvergadering binnen, maar nog niet allemaal. Heeft u zich nog niet aangemeld? Via onderstaande button kunt u dat doen.

Online vragenuurtje over jaarstukken

De jaarstukken en de agenda voor de ALV worden vanaf 16 maart 2023 gepubliceerd op PPP-online. De informatie is toegankelijk met uw inlogcode. Op maandag 27 maart 2023 om 16:00 uur organiseren wij bij voldoende belangstelling een ‘online vragenuurtje’. Dit is bedoeld om alvast uw vragen over de financiële jaarstukken aan het PPP-bestuur voor te leggen. U kunt zich hiervoor aanmelden via het secretariaat. U ontvangt dan van Marjolein een inlogcode.

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto