Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
 

In september 2022 start nieuwe beroepsopleiding

Geslaagd voor vakdiploma PPP Allround Pro+


Bovenste rij (vlnr): Ben Koster | The Gift, Casper Kuper | Kuper Relatiegeschenken, Job Homburg | Brandwijk Kerstpakketten/Promo.nl, Eva Barza | Hokra, Meindert Vogd, P&P Projects.
Onderste rij (vlnr): Chantal Czerniawski | Webo Promotion, Sarah de Maaijer | Hokra, Mats Dorenbos | The Gift, Daniëlle van Beurden | Brandwijk Kerstpakketten/Promo.nl, Eva Visser | BOVI Salespromotions en Thom de Rijke | ZaaKado. Op deze foto ontbreekt Ron van Beveren | P&P Projects.

Voor de tweede keer in korte tijd is onze branche verrijkt met gediplomeerde vakmensen, chapeau! Na vier intensieve trainingsdagen deden twaalf deelnemers onlangs examen voor het felbegeerde vakdiploma PPP Allround Pro+. En met succes! Alle kandidaten voldeden aan de exameneisen.

Aanmelden

15 september 2022 starten we met een nieuwe opleiding PPP Allround Pro+. De inschrijving hiervoor is geopend.

De beelden van de beroepsopleiding PPP Allround Pro+ lichting 22/01 staan in een fotoalbum op PPP online.

PPP Jaarcongres bijzonder succesvol

Met meer dan 100 deelnemers gaat het derde PPP Jaarcongres in bloemenveiling Plantion in Ede de geschiedenis in als bijzonder succesvol. Dat werd door alle reacties na afloop nog eens ‘dunnetjes’ bevestigd. Het congresthema: ‘professionaliteit, groei, groen en doen’ werd op verschillende manieren inhoud gegeven.

De toon gezet

Het programma trapte af met een klankbordsessie over de toekomst van onze branche. Daarin werd, onder leiding van discussieleider Robin Vogel, de toon gezet voor het vervolg van de middag met een aantal interessante PPP MasterClasses, verrassende intermezzo’s en ook de Algemene Ledenvergadering | ALV.

Met algehele instemming goedgekeurd

Tijdens dat laatste onderdeel werd het gevoerde beleid over 2021 met algehele instemming goedgekeurd. Ook werd er vooruitgeblikt. Daarna was het tijd voor de netwerkborrel met buffet en alle gelegenheid om na te praten. Dat gebeurde dan ook volop.

De beelden van het PPP Jaarcongres staan in een fotoalbum op PPP online.


Het kennisprogramma werd inhoud gegeven door (boven) Robin Vogel van Promocorp, Joy Puor van Xindao, (onder) Bernadette Kobluk en Petra van Elteren van midocean en Chinadeskundige Fred Sengers.

Nieuwe penningmeester en managementondersteuning

Versterking


Ingrid Gerard (links) en Marjolein Gielis

Tijdens de ALV is het bestuur ‘uitgebreid’ met Ingrid Gerard van JADOE Geschenkmakers, die de portefeuille penningmeester overneemt van Lex van den Bosch. Dat betekent dat Lex een deel van zijn huidige ‘dubbel’ functie neerlegt, maar als vicevoorzitter actief blijft, vooral op het terrein van het zeer intensieve lobbywerk. Daarnaast zijn er verschuivingen in de secretariaatswerkzaamheden, waardoor Marjolein Gielis aan boord is gekomen om onze directeur Marijke van Hoorne te ondersteunen. Marjolein maakte tijdens het jaarcongres kennis met PPP en is zeer gedreven om met haar organisatietalent een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei.

Ingrid en Marjolein van harte welkom!

Lobbyen gaat verder dan Den Haag alleen

Zoals tijdens de ALV uiteengezet, kosten lobbyactiviteiten vandaag de dag veel tijd en energie van bestuursleden. Dat wordt eerder meer dan minder. Het lobbyen gaat ook verder dan Den Haag alleen. Het aantal onderwerpen dat de belangen van de branche raakt, groeit.

In het hart van de Europese democratie

Onlangs waren PPP bestuursleden Joop van Veelen en Lex van den Bosch een aantal dagen in Brussel om in het hart van de Europese democratie op te komen voor onder andere een gelijk speelveld, diverse wet- en regelgeving issues en zaken op het gebied van MVO. Allemaal onderwerpen die in nauw verband staan met en consequenties voor onze branche kunnen hebben.

Vroegtijdig om de tafel zitten

Als PPP vinden wij het belangrijk om ook in Brussel vroegtijdig met verschillende Europarlementariërs en beleidsmakers om de tafel te zitten. Waarom? Om op te komen voor onze leden en branche breed te lobbyen. Daarbij trekken wij hand in hand op met onze partner Ondernemend Nederland | ONL.

Delegatie Tweede Kamer leden bezoekt PPP lid

Op initiatief van Hans Biesheuvel van ONL brachten Daan de Korte en Bart Smals, Tweede Kamer leden van de VVD, onlangs een bezoek aan PPP lid Be Global Promotion om onder andere te praten over de uitdagingen die komen kijken bij goed ondernemerschap. Namens PPP was vicevoorzitter Lex van den Bosch hierbij als gesprekspartner aanwezig.

NIMA Marketing Day

PPP is op 16 juni 2022 aanwezig in DeFabrique in Utrecht op NIMA Marketing Day, hét marketingevent van Nederland. Onze deelname staat uiteraard in het teken van het promoten van het promotionele product en het uitdelen van de PPP ledenlijsten aan geïnteresseerde marketeers. Omdat wij als branchevereniging dit evenement sponsoren, ontvangen onze leden een kortingscode voor tickets. Deze code is te vinden bij ledenvoordelen op het besloten deel van PPP-online.


PPP Nieuws ook rechtstreeks naar je collega(’s)? Dat kan!

Het PPP Nieuws is, naast de website PPP online, dé ‘nieuwsbode’ van en voor alle Promotional Products Professionals. Deze wordt veelal naar persoonlijke e-mailadressen gestuurd. Uiteraard kun je PPP Nieuws delen met je collega’s, maar nog eenvoudiger is om de nieuwsbrief rechtstreeks te ontvangen. Laat het ons gerust weten, als je vindt dat PPP Nieuws ook voor je collega’s bruikbare informatie bevat, oké?

Stuur een mail met e-mailadres(sen) naar het secretariaat.

Volg PPP op:
U ontvangt deze mailing als relatie van Promotional Products Professionals | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto