Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Frisse start van het jaar met de PSI
Het jaar 2020 is begonnen. De kop is eraf. Traditioneel werd het jaar geopend met de PSI, Europa’s grootste internationale vakbeurs voor promotionele artikelen in Düsseldorf. Er waren dit jaar minder standhouders en er was een lichte daling van het aantal bezoekers. Maar de PSI blijft een mooie beurs om u te laten inspireren, nieuwe ideeën op te doen en contacten te leggen met leveranciers uit Europa.
PromZ Product Première

PPP is aanwezig op PromZ Product Première 2020 op donderdag 30 januari 2020 in het NBC in Nieuwegein. U vindt ons op stand 914. De openingstijden van dit nieuwe Kick-off vak evenement zijn van 10:00 tot 17:00 uur met aansluitend een ‘Happy New Years drink’.

Preview

Tijdens dit evenement presenteren wij u een preview van de online versie van het nieuwe PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Ook informeren wij u graag over de het nieuwe kenniscentrum dat, onder de paraplu van de PPP Academy, wordt gelanceerd. Daarover verderop meer.
PPOT de Roadshow
Op woensdag 18 maart 2020 is PPP aanwezig tijdens de roadshow van PPOT in Van der Valk in Houten. Ook hier informeren wij leden over het nieuwe PPP Keurmerk accreditatiesysteem en het nieuwe kennisverrijkingsprogramma van de PPP Academy.
PPP Jaarcongres

Het PPP Jaarcongres op donderdag 26 maart 2020 in Conferentiehotel Woudschoten in Zeist staat helemaal in het teken van de lancering van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Het thema is ‘De aftrap’. Eindelijk is het zover. De wedstrijd gaat beginnen. Er gaat heel wat gebeuren. Daar gaat dit keer het PPP Jaarcongres en de Algemene Ledenvergadering | ALV over. Mis het niet. Binnenkort start de aanmelding.
PPP Academy

Kennis en kunde zijn belangrijke pijlers binnen het nieuwe PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Vandaar dat PPP voor leden een omvangrijk kennisverrijkingsprogramma heeft ontwikkeld. Deze activiteiten worden vanuit de PPP Academy geïnitieerd en georganiseerd en bestaan onder andere uit een beroepsopleidingsprogramma, Pro Masterclasses en vakkennissessies op velerlei kennisgebieden. Met het volgen van het kennis en kunde programma kunnen accreditatiepunten worden verdiend. De beroepsscholing Basic Pro start op 16 april 2020. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke van Hoorne / 06 13 13 12 10
PPP voucheractie

Vergeet niet om uw PPP kortingsvouchers te verzilveren. Deze vouchers geven recht op korting bij alle deelnemende PPP leveranciersleden. Die korting kan wel oplopen tot € 2.000,- en meer.30 januari 2020 | PromZ Product Première
NBC Nieuwegein
18 maart 2020 | PPOT de Roadshow
Van der Valk in Houten


26 Maart 2020
PPP Jaarcongres met Algemene Ledenvergadering | ALV
Conferentiehotel Woudschoten | Zeist
16 april 2020
Start PPP Academy | beroepsopleiding Basic Pro
Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto