Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.
Actie tegen oneerlijke concurrentie uit China
De politiek wil actie tegen oneerlijke concurrentie uit China. Een zaak waar PPP samen met partners, waaronder ondernemersorganisatie ONL, al jaren tegen strijdt. Het kwartje lijkt te zijn gevallen en de inspanningen van ons lobbywerk te worden beloond. Het probleem gaat veel verder dan onze branche alleen en treft de Nederlandse én Europese economie. En over de productveiligheid en milieueffecten maakt de politiek zich ernstige zorgen.

Laat je niet inpakken

In ons land is de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat de campagne ’Laat je niet inpakken’ gestart. Deze campagne waarschuwt voor het kopen van producten bij webwinkels buiten Europa. Ook het Financieele Dagblad opende met een coverartikel over dit onderwerp en het spraakmakende programma ‘Zondag met Lubach’, besteedde op een satirische manier aandacht aan deze problematiek, die ook onze branche teistert.
Laat je niet inpakken Het Financieele Dagblad Zondag met Lubach
PPP niet met stand op PSI

De PSI staat weer voor de deur. Van 7 tot en met 9 januari 2020 opent Europa’s grootste internationale vakbeurs voor promotionele artikelen in Düsseldorf haar poorten. Dit keer is het Platform Promotional products | PPP niet met een eigen stand op de beursvloer aanwezig. Wel zijn de PPP bestuursleden en onze directeur Marijke van Hoorne van de partij, dus als u één van hen wilt spreken kan dat met alle plezier. Maak daarvoor a.u.b. een afspraak via onze secretariaat 088 570 03 00 of info@ppp-online.nl.
PPP wel met stand op PromZ Product Première

PPP is wel aanwezig op PromZ Product Première 2020 op donderdag 30 januari 2020 in het NBC in Nieuwegein. De openingstijden van dit nieuwe Kick-off vak evenement zijn van 10:00 tot 17:00 uur met aansluitend een ‘Happy New Years drink’. Tijdens dit evenement presenteren wij u de preview van de online versie van het nieuwe PPP Keurmerk accreditatiesysteem en praten u graag bij over de laatste loodjes van dit traject.
Nieuw PPP secretariaat


(vlnr) Bob Heerius, Jan Hazejager, Marijke van Hoorne, Joop van Veelen,
Edward van der Meijden en Ingrid Cantrijn (beiden van Cantrijn), Arjan de Knegt
en Lex van den Bosch toosten op de nieuwe samenwerking.
Per 1 januari verhuist het PPP secretariaat naar een nieuw bureau: Cantrijn.
Het adres wordt:
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem
Postbus 2047
4200 BA Gorinchem
Ons telefoonnummer 088 570 03 00 en e-mailadres info@ppp-online.nl blijven ongewijzigd!

De overstap naar Cantrijn heeft alles te maken met ons nieuwe PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Daarvoor wordt door ons nieuwe secretariaatsbureau op dit moment een webapplicatie ontwikkeld. Cantrijn werkt al jaren voor een aantal andere brancheverenigingen en heeft veel ervaring met de specifieke aandachtsgebieden die ook voor verenigingen zoals PPP gelden.

O.E.S bedankt!

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om alle medewerkers van ons huidige secretariaatsbureau O.E.S ontzettend hartelijk te bedanken voor de geweldige inzet, accurate support en uitstekende samenwerking.
PPP op het MKB Ondernemers Congres


PPP was als partner met een expert desk aanwezig tijdens het goed bezochte MKB Ondernemers Congres in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Er kwamen dit keer ruim 3.000 bezoekers op het jaarlijkse congres ruim af. Stuk voor stuk MKB ondernemers. Het was een ideale gelegenheid om aan deze MKB-ers uit te leggen dat PPP leveranciers het verschil maken en de PPP ledenlijst, vergezeld van een promotioneel product, te overhandigen!
PPP nieuws in het kort

Er zijn aan onze leden controleformulieren gestuurd. Wij vragen u de bij ons bekende gegevens nauwkeurig te controleren en het formulier, met eventuele aanpassingen, voor 1 januari 2020 aan het secretariaat retour te sturen. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Het PPP Jaarcongres met de Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt plaats op donderdag 26 maart 2020. Noteer de datum alvast in uw agenda. Uiteraard staat de introductie van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem tijdens het Jaarcongres centraal.
Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor aan ons nieuwe PPP lid: Multicopy The Communication Company | Drachten
hwww.multicopy.nl/Multicopy-Drachten/

De specialisten van Multicopy Drachten, onder leiding van de ondernemers Andries Knol en Lammert Stavast, adviseren, bedenken, maken en regelen (bijna) alle communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio Groot Drachten en daar horen promotionele producten helemaal bij.

PromotID en CarpaBizzgifts zijn failliet verklaard.7 tot en met 9 januari 2020 | PSI | Düsseldorf
Donderdag 30 januari 2020 | PromZ Product Première
NBC Nieuwegein


Donderdag 26 Maart 2020
PPP Jaarcongres met Algemene Ledenvergadering | ALV

Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto