Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie

In deze nieuwsbrief informeert Danto u over haar creatieve activiteiten. Beeld gebruik publicaties

Bij een publicatie is het gebruik van beelden net zo belangrijk als de tekst. Persoonlijke kwalitatieve beelden geven de publicatie meerwaarde en zorgt voor meer aandacht. Voor diverse artikelen en nieuwsberichten heeft Danto de fotografie mogen verzorgen.

Een kleine greep uit verschenen publicaties:

Wat beweegt...

In de rubriek 'Wat beweegt…' in Graficus, leggen managers uit de branche uit wat hen beweegt in hun werkomgeving en daarbuiten. Danto verzorgt de fotografie voor deze rubriek. De recente artikelen kunnen gedownload worden via de buttons:

Website projecten

Danto heeft weer een aantal nieuwe websites mogen bouwen voor relaties. Deze websites zijn 100% responsive en worden aangestuurd vanuit een Joomla CMS systeem.
beautybynannic.nl | www.deutschedruckfarben.com | www.anvag.nl

Hoge volume printing, netwerken en carnaval

Tijdens de tweejaarlijkse Innovationdays in Luzern zijn alle noviteiten op het gebied van hoog volume print en online afwerking samengebracht op één locatie. Ook vanuit Nederland was veel belangstelling voor deze beurs. Danto deed fotoverslag ter ondersteuning van de Nederlandse schrijvende pers. Verschenen publicaties zijn te vinden op de website van PZC. Naast kleur in print was ook de oude stad Luzern gekleurd vanwege het carnaval.

Fotoreportage

Eén van de activiteiten van Danto is het maken fotoreportage van evenementen, feesten of andere (netwerk)bijeenkomsten. Een mooie fotoreportage met sprekende beelden laat mensen nagenieten van het evenement of feest. Tevens kunnen de beelden gebruikt worden in eigen publicaties of nieuwsberichten.

Een impressie van recente fotoreportages:

PPP Jaarvergadering

Foto impressie

Uitreiking DCM Awards

Foto impressie

Opmaak ArtWork

Danto is ook actief in grafische vormgeving, van ontwerp tot realisatie.
Informeer naar de mogelijkheden.

Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
20 jaar actief in de branche

PZC bestaat 20 jaar en viert op 24 maart zijn jubileum voor genodigden. Relaties kregen een persoonlijke uitnodiging in de vorm van een ansichtkaart en webmail. Op de deurmat viel een gepersonaliseerde krant. De opmaak van alle uittingen rondom het jubileum is verzorgd door Danto. De PZC krant en meer informatie is online te bekijken op de website van PZC.

‘Gefeliciteerd PZC!’

Foto projecten

Naast zakelijke fotografie houdt Danto zich ook bezig met vrije foto projecten. Bijvoorbeeld een project met thema dans, waarbij professionele dansers in beeld zijn gebracht op een mooie industriele locatie.

Meer info

Danto helpt u graag met creatieve oplossingen, bel 06 12 01 08 78 of mail voor meer informatie.

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Danto. Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie